Aprilie 2011

PD-L Covasna, organizaţie politică a UDMR?


Autor: 

Doru Decebal Feldiorean

Am citit, deunăzi, un material foarte bun, dar trist în acelaşi timp, despre un multicultural de-al nostru de pe-aici, de pe mioriticele meleaguri din inima ţării. Nu o să îl publicăm pentru simplul motiv că acolo, pe http://tanasadan.blogspot.com preluat de un alt site excelent, şi anume cel al Romanian Global News, personajul principal al ştirii este calificat cu un epitet - haios, de altfel - care, credem noi, nu-şi are locul şi rostul aici, în paginile „Condeiului ardelean”. Asta pentru că are el, Dan Manolăchescu, preşedintele PD-L Covasna, căci despre dumnealui e vorba, păcate destule, pe care şi le expune foarte intelectual săptămână de săptămână, nu-i mai lipsesc şi drăgălăşeniile cu pricina. Read more about PD-L Covasna, organizaţie politică a UDMR?

PARLAMENTUL ROMÂNIEI CAMERA DEPUTAŢILOR GRUPUL PARLAMENTAR AL PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT INTERPELARE


Adresată:
Domnului Cseke Attila, Ministrul Sănătăţii
De către:
Horia Grama, deputat PSD, Circumscripţia Electorală Covasna
Obiectul interpelării:
Desfiinţarea Centrului de Patologie Neuromusculară „ Dr. Radu Horia” şi relocarea din localitatea Vâlcele în oraşul Întorsura-Buzăului

Stimate Domnule Ministru,
În urma sesizărilor făcute de către Asociaţia Distroficilor Musculari din România, precum şi de către Primăria şi Consiliul Local al comunei Vâlcele, judeţul Covasna, Read more about PARLAMENTUL ROMÂNIEI CAMERA DEPUTAŢILOR GRUPUL PARLAMENTAR AL PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT INTERPELARE

REFORMA DIN SĂNĂTATEA ROMÂNEASCĂ A UNGURULUI CSEKE… A AJUNS LA MORGĂ: Cseke Attila: „Jumătate din morgile din ţară vor fi închise. Le transformăm în locuinţe pentru tineri!”


Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila (foto), a declarat astăzi că mai mult de jumătate din morgile din ţară vor fi închise. „Nu are niciun rost să ţinem atâtea morgi. E aberant. Păi, avem multe spitale unde pacienţii sunt câte doi în pat şi morgi în care cadavrele se lăfăie”, a spus ministrul.
Morgile vor fi uşor reamenajate şi date spre folosinţă tinerilor căsătoriţi care vor să-şi întemeieze o familie. Read more about REFORMA DIN SĂNĂTATEA ROMÂNEASCĂ A UNGURULUI CSEKE… A AJUNS LA MORGĂ: Cseke Attila: „Jumătate din morgile din ţară vor fi închise. Le transformăm în locuinţe pentru tineri!”

PD-L Covasna: „Forumul Civic al Românilor a devenit o organizaţie civilă a PSD”


Conducerea PD-L Covasna a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş a devenit o „organizaţie civilă a PSD”, acest lucru fi ind demonstrat în mai multe rânduri, inclusiv la ultima adunare generală a forumului, ce a avut loc, recent, la Miercurea-Ciuc.
„Nu e prima dată, dacă era o excepţie o tratam ca atare, ci a treia oară într-un an şi jumătate când Forumul se întâlneşte să dezbată problemele tuturor românilor din cele trei judeţe numai cu reprezentanţii PSD. Read more about PD-L Covasna: „Forumul Civic al Românilor a devenit o organizaţie civilă a PSD”

Pagini