Martie 2012

SĂ SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ!

La solicitarea mai multor cititori ai „Condeiului ardelean”, publicăm invitaţia primarului municipiului Sfântu-Gheorghe adresată maghiarilor cu prilejul zilei de 15 martie. Asta aşa, ca să vedeţi cam cu ce se ocupă stimabilii în inima Statului Român şi pe banii acestuia:

SĂ SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ!

Dragă cetăţean maghiar al oraşului Sfântu-Gheorghe! Read more about SĂ SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ!

Categorie:

200 lei / luna

În urmă cu mai bine de o lună şi jumătate, mai mulţi cititori din Sfântu-Gheorghe au solicitat „Condeiului ardelean” să îi ceară consilierului local Mădălin Guruianu, preşedinte al organizaţiei municipale a PNL, să spună pentru întreg publicul care sunt sursele sale de venit, adică, concret, din ce trăieşte şi din ce îşi plăteşte ratele la creditele contractate. Read more about 200 lei / luna

Categorie:

DOARE NECHIBZUINŢA, DOMNULE BĂSESCU!

Am asistat, zilele trecute, la o jalnică tânguire a lui Traian Băsescu, apărut pe un ecran de televizor cu o faţă tumefiată, uimit parcă de ceea ce i se întâmplă.
Domnule Băsescu, nu ştim cât de sinceră este văicăreala dumneavoastră, dar, dacă socotiţi că vă umileşte cineva, vă înşelaţi amarnic. „Marele” Băsescu şi-a dat cu stângul în dreptul şi-a căzut în nas. După „marea iubire” a poporului, v-aţi ales cu batjocura, calea pe care v-aţi croit-o singur, în numeroase situaţii:
- atunci când aţi devenit preşedinte prin fraudă, Read more about DOARE NECHIBZUINŢA, DOMNULE BĂSESCU!

Categorie:

Topliţa - Mihai Trăistariu - concert aplaudat şi ovaţionat

În prima săptămână a primăverii calendaristice, topliţencele au fost în centrul atenţiei şi răsfăţate, parcă mai mult ca în alţi ani.
Pe lângă iubire, cadouri, flori, respect, devotament şi, bineînţeles, aprecierea bărbaţilor, topliţencelor, indiferent de vârstă, conducerea municipiului le-a oferit un spectacol în exclusivitate pentru femei. Read more about Topliţa - Mihai Trăistariu - concert aplaudat şi ovaţionat

Categorie:

Scrisoare deschisă adresată membrilor CSAT

Domnilor mai mari ai zilei,
Chiar dacă, azi, sunteţi temporar mai marii zilei, asta nu înseamnă necesarmente că sunteţi şi patrioţi şi cu atât mai puţin cinstiţi şi competenţi. Nu cunoaşteţi deloc istoria şi cultura românilor şi a vecinilor noştri! Nici dumneavoastră, asemeni antecesorilor dumneavoastră, nu v-aţi obosit să cunoaşteţi poporul pe care îl conduceţi. Aţi preferat, de multe ori, căpătuiala personală. Read more about Scrisoare deschisă adresată membrilor CSAT

Categorie:

Liga Cultural-Creştină „Andrei Şaguna” Comunicat de presă

Sâmbătă, 17 martie 2012, la Centrul Ecleziastic de Documentare „Mitropolit Nicolae Colan” din Sfântu-Gheorghe, judeţul Covasna, au început manifestările consacrate împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea Ligii Cultural-Creştine „Andrei Şaguna, în prezenţa membrilor fondatori ai Ligii, a unor simpatizanţi, voluntari, parteneri şi sponsori. Lucrările întâlnirii au fost deschise şi moderate de Pr. drd. Sebastian Pârvu, preşedintele Ligii Cultural-Creştine „Andrei Şaguna”, şi s-au desfăşurat după următorul program: Read more about Liga Cultural-Creştină „Andrei Şaguna” Comunicat de presă

Eveniment editorial deosebit la Topliţa De la lansarea cărţii „Pe urmele lui Octavian C. Tăslăuanu”, de Ilie Șandru, la viitoarea lucrare „Pe urmele lui Ilie Șandru”

În după-amiaza zilei de 15 martie 2012, putem afirma cu deplină responsabilitate că, în eleganta sală de Consiliu a Primăriei municipiului Topliţa, a avut loc o sărbătoare culturală a intelectualităţii româneşti din Arcul Intracarpatic. Lansarea, în prezenţa unui numeros public, a celei de-a XVI-a cărţi a scriitorului Ilie Şandru (foto dreapta sus), intitulată „Pe urmele lui Octavian C. Tăslăuanu, Ediţia a II-a, revăzută şi adăugită”. Read more about Eveniment editorial deosebit la Topliţa De la lansarea cărţii „Pe urmele lui Octavian C. Tăslăuanu”, de Ilie Șandru, la viitoarea lucrare „Pe urmele lui Ilie Șandru”

Categorie:

Pagini