Corneliu Vadim Tudor anunţă că PRM nu va face alianţe cu niciun partid la alegerile locale

Actualitatea ardeleană - Brașov

Partidul România Mare (PRM) nu va face alianţă cu niciun partid pentru alegerile locale din iunie, a declarat marţi (17 aprilie 2012 - n.n.), într-o conferinţă de presă susţinută la Braşov, preşedintele formaţiunii, Corneliu Vadim Tudor (foto).
„Suntem deschişi tuturor celor care vor să colaboreze cu noi sau vor să ni se alăture, dar nu vom face nicio alianţă scrisă şi nu ne vom alia cu cei care sunt vinovaţi de dezastrul ţării. Ei se ştiu foarte bine. Sub nicio formă nu vom da mâna cu UDMR, iar în privinţa PDL am respins în mai multe judeţe cererea unor consilieri judeţeni de a intra în filialele PRM, pentru că mi-aş fi îndepărtat o bună parte a electoratului. Ar fi profund imoral. Însă analizând de la om la om, cazuri de valoare, sunt destui oameni buni peste tot. Mai am răgazul şi discernământul să le analizez, şi de la caz la caz putem să primim. Nu resping colaborarea cu oamenii de valoare, dar, repet, nu voi face nicio alianţă oficială”, a precizat preşedintele PRM.
Referitor la desfăşurarea campaniei electorale, Corneliu Vadim Tudor se aşteaptă să fie atacuri murdare la adresa sa de la oameni care, susţine el, sunt disperaţi deoarece ştiu că va veni vremea când îşi vor pierde nu numai funcţia şi averea, ci şi libertatea.
„Însă eu am un stilou, sunt un pamfletar, un microfon în mâna mea poate fi o bombă atomică şi să-i ferească Dumnezeu să depăşească măsura faţă de mine, de echipa mea şi de partidul curat şi justiţiar pe care l-am creat pentru că eu îi voi face pulbere”, a spus Corneliu Vadim Tudor.
Preşedintele PRM a participat marţi, la Braşov, la o întâlnire cu membri ai filialei PRM şi la lansarea candidaţilor la funcţia de primar pentru localităţile Codlea, Săcele, Prejmer, Predeal, Beclean şi pentru municipiul Braşov. Preşedintele filialei Braşov a PRM, Cristian Stănescu, a precizat că PRM are liste de consilieri locali în toate cele 58 de localităţi ale judeţului, iar pentru funcţia de primar există candidaţi pentru 46 de localităţi.
Tot marţi, Corneliu Vadim Tudor şi-a lansat la Braşov cea de a 32-a sa carte, intitulată „Cele mai frumoase aforisme”.

Categorie: