Decizia preşedintelui Băsescu e proastă şi neinspirată, susţine Codruţ Şereş


Secretarul general al Partidului Conservator, Codruţ Şereş, a afi rmat vineri, la Braşov, că decizia preşedintelui Traian Băsescu de desemnare a lui Liviu Negoiţă de a forma un nou Guvern este una proastă, neinspirată, care nu face decât să îl compromită în viitorul apropiat pe unul dintre primarii cu rezultate din Bucureşti.
„Cred că Guvernul pe care Liviu Negoiţă îl pregăteşte nu va mai ajunge să fi e audiat în Parlament şi, până la urmă, se va dovedi că Traian Băsescu lucrează pe două planuri. Unul este cel imagistic, de a promova sau de a dori să promoveze un Guvern, dar în realitate domnia sa încearcă să îl ţină pe domnul Boc şi echipa domniei sale până în data de 6 decembrie”, a precizat, într-o conferinţă de presă, secretarul general al PC.
Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, conducerea formaţiunii politice şi liderii locali ai PC au avut vineri, la Braşov, o întâlnire organizatorică pentru alegerile prezidenţiale.
„Trebuie să conservăm cele 400.000-500.000 de voturi care, în fi ecare an, au fost atribuite Partidului Conservator”, a spus secretarul general al PC.
Tot vineri, la Braşov, liderii fi lialelor de tineret PC din toată ţara au discutat despre pregătirea alegerilor la nivelul acestora, iar organizaţiile de femei din Regiunea 7 Centru despre implicarea lor în campania electorală.

(Jana Pintili)

În realizarea rubricii sunt folosite ştiri ale agenţiei naţionale de presă - AGERPRES.

Categorie: