Dorin Florea şi-a depus candidatura la Primăria Târgu-Mureş în numele Alianţei pentru Mureş

Actualitatea ardeleană - Mureș

Autor:

Primarul din Târgu-Mureş, Dorin Florea, vicepreşedintele PDL, şi-a depus, vineri (27 aprilie 2012 - n.n.), candidatura pentru un nou mandat de primar, la Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1 Târgu- Mureş, sub sigla Alianţei pentru Mureş.
Dorin Florea a spus că această alianţă politică este formată din Partidul Democrat Liberal (PDL), Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) şi Partidul Ecologist Român (PER) şi că va avea liste comune inclusiv la Consiliul Local Târgu- Mureş, cât şi la Consiliul Judeţean Mureş.
Florea a precizat că PDL nu interzice autorităţilor locale să se asocieze.
„Domnul Boc nu cred că interzice ca autorităţile locale să-şi găsească cea mai bună expresie în a fi cât mai aproape de cetăţeni şi asta m-a încurajat întotdeauna. Nu am discutat în mod special subiectul, dar ştiu că nu e aşa rigurozitate ca la alţii. (...) Eu m-am lansat cu Marius (Paşcan - n.r.)”, a declarat Dorin Florea.
Tot în numele Alianţei pentru Mureş, vineri a fost înregistrată la Biroul Electroral de Circumscripţie Judeţeană (BEJ) Mureş şi candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş a fostului prefect, Marius Paşcan.
„Am ales această zi însorită pentru a ne depune candidaturile pentru că merg pe mâna Alianţei pentru Mureş, care şi-a asumat ca siglă soarele. Ne vom bate în Alianţa pentru Mureş, solidari cu alte formaţiuni politice şi cu societatea civilă, pentru a câştiga. (…)”, a declarat Marius Paşcan, noul lider al PER Mureş.
Candidaturile lui Marius Paşcan pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş şi a lui Dorin Florea pentru Primăria Târgu- Mureş au fost primele înregistrate la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Mureş, respectiv la Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1 Târgu-Mureş.

Categorie: