Drapelul României deranjează în Harghita. Persoane necunoscute au FURAT drapelul României de pe sediul Biroului de Cadastru din Gheorgheni

EXCLUSIV

Persoane necunoscute au furat drapelul României de pe sediul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară din municipiul Gheorgheni.
Drapelul României arborat pe sediul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară din municipiul Gheorgheni, înlocuit recent cu unul nou, a fost furat de persoane rămase necunoscute până la această oră.
Autorii au fost deranjați doar de drapelul României, drapelul Uniunii Europene fiind în continuare arborat pe sediul instituției publice.
Drapelul României arborat pe sediul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară din municipiul Gheorgheni a fost înlocuit recent, la sesizarea subsemnatului, după ce un cetățean de etnie maghiară din Gheorgheni mi-a scris în legătură cu faptul că pe sediul BCPI Gheorgheni era arborat un drapel al României foarte deteriorat.

(Foto sus: Mai 2019. Drapelul României a fost furat de pe sediul BCPI Gheorghe. Autorii au smuls chiar și suportul pe care era arborat acesta)

Categorie: