Fapt fără precedent la Zagon: Primarul Kis Iosif, demascat de Kelemen Gyula

Mă numesc Kelemen Gyula, domiciliez în comuna Zagon, judeţul Covasna, sunt fermier, proprietar de animale: oi şi vaci. Din cauza activităţii mele, în ultima vreme am început să am mai multe divergenţe cu domnul primar Kis Iosif, din Zagon, pe motive că nu am mai putut cotiza cu miei, caş şi alte bunuri materiale. Din această cauză a început să mă atace din toate direcţiile, prin oamenii din instituţiile publice, instanţă, poliţie etc.. Subsemnatul am un contract de păşune până în anul 2014, iar până în prezent am avut 3 (trei) procese în instanţă cu domnul primar Kis, toate procesele fiind câştigate de mine, afirmaţie pe care o pot dovedi.
Domnul primar Kis m-a reclamat la APIA, iar în urma controlului efectuat, s-a stabilit că din partea mea totul este corect şi legal, dar domnul Kis continuă cu ameninţările că: „Mă distruge şi mă termină”!
Speriat şi ameninţat permanent, direct şi indirect, am contactat ziarul dumneavoastră, „Condeiul ardelean”, în speranţa unui ajutor, după ce în prealabil am contactat ziarele „Haromszek” şi „Szekely Hirmondo”; redactorii de la aceste ziare de limbă maghiară nici nu au stat de vorbă cu mine când au auzit că e vorba de domnul primar Kis Iosif din Zagon. Aşa că, noi, maghiarii, nu avem nicio şansă măcar să înştiinţăm lumea sau organele abilitate de isprăvile domnului primar Kis Iosif.
La ziarul „Haromszek” am trimis o scrisoare cu acelaşi conţinut, ce v-am trimis dumneavoastră la „Condeiul ardelean”, dar a fost cenzurat, nici 30% din ce am scris nu a fost publicat şi ce a fost publicat a fost în favoarea domnului primar Kis.
La ziarul „Szekely Hirmondo” am luat legătura cu un aşa-zis ziarist, care a spus ca să ne întâlnim la Covasna, că el scrie tot ce doresc, iar când ne-am întâlnit, a zis că nu poate scrie ce i-am povestit, din motive ştiute numai de ziarist.
Eu îmi văd de viaţa mea şi muncesc cinstit cu cei doi băieţi ai mei, nu fur, nu sunt dator la nimeni, iar ce câştigăm după munca noastră, din asta trăim, şi nu mai am de unde să dau şi la alţii, ca ciubuc, sponsorizare.
A fost înfiinţată o Asociaţie a proprietarilor de animale, unde tot dânsul conduce, adică domnul primar Kis este „ŞEF” peste tot şi toate, nu mişcă nimic şi nimeni fără dânsul, nu se împart ajutoare, nu se taie un lemn din pădure fără ştiinţa lui, adică din toate îşi ia porţia şi dacă mai rămâne la alţii bine, dacă nu, cu acela nu mai e prieten.
Nu cred că există în ţara asta un om mai necinstit, să formulez frumos, ca domnul primar Kis, să nu se lege de oricine şi să nu ameninţe pe cine nu se supune, indiferent că este medic, profesor etc.. Foloseşte toate cunoştinţele lui la toate hoţiile pe care le face. Maşinile de teren cumpărate cu zeci de mii de euro din banii publici ai Primăriei, le foloseşte la vânătoare în scop personal, utilajele aparţinând Primăriei comunei Zagon, le foloseşte în scop personal, de asemenea.
Angajaţii Primăriei sunt slugile lui, mai ales inginerul Benedek Jakab şi Kiss Augustin; cei doi au fost trimişi şi când a făcut Asociaţia de Vânătoare, unde eu ştiu cel puţin 10 persoane care nu au semnat contracte cu domnul primar Kis, pe tabel însă au semnat alţii. Acum, în ultima vreme mă întâlnesc cu domnul ing. Benedek şi cu domnul Kiss Augustin, care continuă să ţină ţăruşi la măsurat teren pentru domnul primar Kiss, iar populaţia aşteaptă la uşile susnumiţilor angajaţi ai Primăriei pentru a-şi rezolva problemele personale.
Să nu mai discutăm cum organizează licitaţiile de pădure, unde domnul primar Kis nu participă, în schimb trimite viceprimarul şi contabilul, iar câştigătorul este stabilit înainte din biroul domnului primar.
Domnul primar Kis foloseşte conacul „Mikes” pentru interesele personale, inclusiv acolo taie porcii, acolo depozitează toate „sponsorizările” şi ce împuşcă la vânătoare, tot acolo joacă partide de cărţi cu diverşi prieteni dubioşi, iar toată Primăria, Ocolul Silvic Zagon, Asociaţiile sunt folosite de domnul primar în interes personal.
De asemenea, domnul primar Kis nu este străin de retrocedarea pădurilor din zonă, în mod ilegal, Societăţii „Ardeleana”, aşa cum de altfel a putut vedea o ţară întreagă la PRO TV, în emisiunea „România te iubesc”. Consider că instituţiile abilitate ale Statului Român trebuie să se sesizeze din oficiu în cercetarea acestor ilegalităţi comise în retrocedarea sau constituirea dreptului de proprietate asupra pădurilor de la sine putere, prin fals, de către domnul primar Kis Iosif.
Domnule primar Kis, mie nu mi-e frică de nimic şi de nimeni în afară de Dumnezeu, dar dumneavoastră aţi călcat în picioare bisericile, preoţii şi aţi călcat în picioare tot ce mişcă şi pe cine nu se supune. Trebuie ştiut că toţi dictatorii au sfârşit rău, iar aghiotanţii şi apropiaţii ce au făcut ce faceţi dumneavoastră sunt urmăriţi sau, în cel mai rău caz, condamnaţi. Să ştiţi că se strânge laţul şi pentru dumneavoastră, poate nu observaţi, dar faceţi o evaluare a faptelor ce aţi făcut şi singur intraţi la închisoare.
Eu, la început, cam atât vă rog să publicaţi şi vă rog să mă ajutaţi, deoarece voi continua cu alte multe dezvăluiri şi voi susţine cu dovezi afirmaţiile mele. Vă mulţumesc!