Kelemen Gyula, somat de primarul Kis Iosif la trei zile după publicarea articolului!

Mă numesc Kelemen Gyula, domiciliez în comuna Zagon, judeţul Covasna, sunt fermier, proprietar de animale: oi şi vaci. Din cauza activităţii mele, în ultima vreme, aşa cum am scris şi în precedentul articol, am început să am mai multe divergenţe cu domnul primar Kis Iosif, din Zagon, pe motive că nu am mai putut cotiza cu bani, miei, caş şi alte bunuri materiale. Din această cauză a început să mă atace din toate direcţiile, prin oamenii din instituţiile publice... În dovedirea celor afirmate, am promis că voi veni cu dovezi.
Imediat după apariţia articolului în ziar, pe data de 31.05.2013, pe data de 03.06.2013 am primit prin poştă la domiciliu două adrese cu confirmare de primire, având ca expeditor Primăria comunei Zagon.
În stilul caracteristic domnului primar Kis, acesta îmi trimite adrese oficiale cu antetul Primăriei comunei Zagon, pentru a mă soma, intimida, şantaja sau pentru a-mi băga frica în oase. Una din adrese având numărul de înregistrare 3742/29.05.2013, iar cealaltă adresă numărul de înregistrare 3792/03.06.2013, dar data poştei cu confirmarea de primire este data de 03.06.2013, când am intrat în posesia acestora.
Celor două adrese am crezut de cuviinţă că trebuie să le răspund, pentru că erau ameninţătoare şi somaţii nelegale la adresa mea pentru a mă intimida, astfel am înregistrat cele două răspunsuri sub următoarele numere de înregistrare: 3950/10.06.2013 şi 3952/10.06.2013.
În articolul precedent arătam că domnul primar Kis nu este străin de retrocedarea pădurilor din zona comunei Zagon, în mod ilegal, Societăţii „Ardeleana”, aşa cum, de altfel, a putut vedea o ţară întreagă la PRO TV, în emisiunea, recent difuzată, „România te iubesc”.
Coincidenţă mare, după retrocedarea terenurilor forestiere către Societatea „Ardeleana”, domnul primar Kis a cumpărat imediat, la scurt timp, trei Jeep-uri de lux, marca: BMW X5, WV Amaro Platformă şi Mazda C7, autoturisme noi nouţe, cumpărate pe nume personal sau ale apropiaţilor.
Tot coincidenţă, după această retrocedare de terenuri forestiere, domnul primar Kis s-a apucat să cumpere toate terenurile, fâneaţă, păşune sau agricole, din comuna Zagon, la cele mai mari preţuri, pentru a înlătura orice concurenţă.
Ca om simplu şi muncitor, am şi eu o simplă curiozitate: cum poate justifica domnul primar Kis toate aceste achiziţii, mai ales dacă veniturile pe care le are sunt egale sau mai mici decât cheltuielile efectuate?!
Vă mulţumesc!
Cu stimă,
Kelemen Gyula,
Zagon, 12.06.2013