PAPA FRANCISC A ACCEPTAT SĂ FIE PREZENT LA DECLARAREA AUTONOMIEI TERITORIALE A ARDEALULUI?!

Autorităţile de la Budapesta i-au pregătit pe ungurii din Ungaria şi pe etnicii maghiari din România pentru marele eveniment, pelerinajul iredentist programat la Miercurea-Ciuc pentru ziua de 1 iunie 2019, când, în prezenţa Papei Francisc, să fie declarată autonomia teritorială a Ardealului şi, apoi, alipirea la Ungaria.
În fiecare an, pelerinajul Rusaliilor catolice de la Şumuleu-Ciuc a avut loc în sâmbăta dinaintea Rusaliilor. În anul 2019, pelerinajul catolic va avea loc în ziua de 8 iunie a.c.. Pelerinajul iredentist, împotriva Poporului Român şi a integrităţii teritoriale a României, este programat cu o săptămână mai devreme, sperând organizatorii şi participanţii că nu-i vede Dumnezeu şi nici Sfânta Fecioară Maria.
Se ştie că după Marea Adunare de la Alba-Iulia din 1 Decembrie 1918, la care au participat peste 100.000 de români din toate provinciile istorice ale Geţiei, Poporul Român a înfăptuit Marea Unire şi a realizat România Mare.
Ungaria şi organizaţiile etnicilor maghiari din România nu au recunoscut niciodată Unirea de la Alba-Iulia şi au luptat continuu împotriva Poporului Român şi a Statului Naţional Unitar Român. La începutul anului 1919, Republica Sovietică Socialistă Ungaria, condusă de Bella Kun, şi Rusia Sovietică, în frunte cu Vladimir Ilici Lenin, au declanşat un război împotriva României pentru cucerirea Ardealului şi instaurarea Comunismului, ale cărui baze teoretice au fost puse de tovarăşul Karl Marx şi „soţia” sa cu barbă, tovarăşul Engels. Atunci, Armata Română i-a învins pe cotropitori şi, la 4 august 1919, a ocupat Budapesta. După Tratatul de la Trianon din 4 iunie 1990, Ungaria a obţinut o parte din Sfântul Pământ Românesc până la Tisa, unde locuiau 1.200.000 de români care aveau 192 de biserici ortodoxe şi greco-catolice.
În ultimii 100 de ani, Ungaria şi iredentismul maghiar au acţionat continuu împotriva României şi a Poporului Român, aplicând, de regulă, politica paşilor mărunţi, cu scopul de a anexa Ardealul. După Dictatul de la Viena din 30 august 1940, Ungaria condusă de amiralul fără flotă Horthy Miklos a săvârşit numeroase atrocităţi împotriva românilor şi evreilor din Ardealul cedat de regele Carol al II-lea. Pentru miile de români ucişi în chinuri groaznice de către unguri şi cei peste 156.000 de evrei trimişi în lagărele din Germania de către Ungaria, nici până astăzi autorităţile acestei ţări nu au cerut scuze Poporului Român şi nu au plătit despăgubiri pentru victimele Holocaustului.
Adevărul istoric, cunoscut şi de către conducătorii Ungariei şi de către unguri, este că Poporul Român este urmaşul real al Poporului Get, Primul Popor de pe planeta Pământ, pe care Bunul Dumnezeu l-a aşezat, cu cel puţin 7.000 de ani î.Hr., în Geţia Edenică, în Grădina Maicii Domnului. Acesta este Dreptul Istoric Primordial al Poporului Get şi al Poporului Român asupra teritoriului din multimilenara Vatră Sfântă şi Strămoşească.
Din Istoria Europei se ştie că hoardele barbare ale hunilor au ajuns pe bătrânul continent şi s-au aşezat în Câmpia Panonică, în jurul anului 900 d.Hr.. Atunci, strămoşii noştri Geţi au fost ospitalieri cu noii veniţi. După 300-400 de ani, unele hoarde barbare ale hunilor au migrat, din nou, în număr mic şi s-au aşezat în unele localităţi Getice din Ardeal, cu o vechime de câteva mii de ani. Capitala Ungariei, oraşul Budapesta, îşi trage numele de la cetatea Getică Buda, ale cărei ruine sunt bine conservate şi constituie un punct de atracţie turistică.
Până la Tratatul de la Trianon, din anul 1920, Ungaria nu a existat ca stat în Europa. Mincinoşii ştiinţifici oficiali de la Budapesta, care au falsificat grosolan Istoria acestei ţări, i-au învăţat pe politicienii maghiari despre aşa-zisul mileniu de ocupaţie a Ungariei asupra Ardealului, care a durat 51 de ani, de la 1867 până în anul 1918.
Sfidând Adevărul şi Dreptul Istoric al Poporului Român asupra Ardealului, conducătorii Ungariei, ai bisericilor catolice maghiare şi ai numeroaselor organizaţii ale etnicilor maghiari din România, au programat, în complicitate cu Papa Francisc, ca pe Sfântul Pământ Strămoşesc Românesc, în mijlocul Ţării noastre, la Miercurea-Ciuc, în ziua de 1 iunie 2019, să declare autonomia teritorială a Ardealului şi să acţioneze în plan extern pentru recunoaşterea acesteia, după modelul Kosovo.
Pentru a putea pretinde aplicarea principiului autodeterminării popoarelor, Ungaria a acordat dublă cetăţenie pentru circa 4,2 milioane cetăţeni români (din care 1,2 milioane etnici maghiari) şi a cumpărat multe sute de mii de hectare de teren agricol şi păduri în Ardeal. Acestea se adaugă la zecile de mii de imobile dobândite ilegal de multe persoane juridice şi persoane fizice maghiare, la care Statul Român le plăteşte anual peste 500 de milioane de euro (hoţilor de imobile şi celor care au fost împroprietăriţi ilegal).
Cu ştiinţa şi acordul Papei Francisc, la Miercurea-Ciuc este pregătită participarea preşedintelui Ungariei, a primului-ministru, a întregului Guvern şi Parlament de la Budapesta, a europarlamentarilor din Ungaria (inclusiv a pastorului Tokes Ladislau), a liderilor organizaţiilor maghiare din Bazinul Carpatic, din alte ţări europene, din SUA, Canada şi Australia, precum şi a peste 100.000 de unguri din Ungaria, Serbia, Slovacia, Cehia, Croaţia, Ucraina şi foarte mulţi din România, organizaţi de UDMR şi bisericile catolice maghiare.
Serviciul Român de Informaţii (SRI) şi Serviciul de Informaţii Externe (SIE) au aflat şi i-au înştiinţat în scris pe preşedintele României, primul-ministru, preşedintele Senatului şi preşedintele Camerei Deputaţilor despre ce a pregătit Ungaria împreună cu Papa Francisc împotriva Poporului Român şi a integrităţii teritoriale a României! Cu toţii ascund Adevărul şi nu acţionează pentru a interzice vizita Papei Francisc în România şi pelerinajul iredentist inventat la Miercurea-Ciuc pentru ziua de 1 iunie a.c., unde urmează să fie declarată autonomia teritorială a Ardealului, limba maghiară ca limba oficială în Ardeal şi să fie arborate mii de drapele ale Ungariei.
Partidul România Noastră, al cărui preşedinte sunt, solicită autorităţilor Statului Român să acţioneze, de urgenţă, pentru:
1. Informarea corectă a Parlamentului şi Poporului Român despre pregătirile făcute de Ungaria, împreună cu UDMR şi Papa Francisc, pentru dezmembrarea teritorială a României şi declararea autonomiei Ardealului.
2. Interzicerea vizitei Papei Francisc în România.
3. Declararea ca persoană non-grata a conducătorilor din Ungaria, inclusiv ai partidelor politice, care s-au pronunţat ori au acţionat pentru autonomia teritorială a Ardealului.
4. Scoaterea în afara legii a UDMR, a Partidului Civic Maghiar (PCM) şi a Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT).
5. Eliminarea UDMR de la guvernarea României şi a reprezentanţilor acestei organizaţii şovine, extremiste şi antiromâneşti din toate instituţiile Statului Român, atât cele centrale, cât şi cele locale.
6. Interzicerea Universităţii de Vară antiromâneşti de la Tuşnad, organizată de Ungaria şi UDMR.
7. Interzicerea separatismului şcolar şi universitar pe criterii etnice, a limbii maghiare în instituţiile publice şi a denumirilor de localităţi în limba maghiară, identice cu cele din timpul ocupaţiei horthyiste.
8. Dezarmarea formaţiunilor paramilitare maghiare din Ardeal.
9. Informarea tuturor organismelor de conducere ale Uniunii Europene, a Parlamentului European şi a guvernelor din toate ţările membre ale Uniunii Europene despre acţiunile Ungariei vizând dezmembrarea teritorială a României.

dr. Gheorghe Funar preşedintele Partidului România Noastră, candidat la funcţia de Preşedinte al României, la alegerile din noiembrie 2019
Cluj-Napoca, 5 februarie 2019

Categorie: