Primarul din Sfântu-Gheorghe, Antal Arpad, recidivează: îşi promovează realizările din actualul mandat exclusiv în limba maghiară!

Primarul UDMR din Sfântu- Gheorghe, Antal Arpad Andras, a amplasat mai multe panouri în municipiul Sfântu-Gheorghe prin care încearcă să-şi promoveze realizările (îndoielnice!) din actualul mandat.
În binecunoscutul stil care îl caracterizează, centrat pe ura pentru limba română şi tot ceea ce este românesc în oraş şi în judeţul Covasna, primarul Antal Arpad a inscripţionat toate panourile doar în limba maghiară, de parcă el ar fi primar doar pentru maghiarii din municipiu, iar românii nici măcar nu există în Sfântu-Gheorghe.
De remarcat ar fi şi culorile utilizate, roşu, alb şi verde, de parcă fondurile cu care Antal şi-a pus în operă „realizările” ar veni de la Budapesta, nu de la Bucureşti.
Bineînţeles că din dorinţa de a manipula electoratul maghiar pentru obţinerea unui nou mandat, Antal omite să spună că partea gri a panourilor sale reprezintă de fapt realizările măreţe ale fostului primar al urbei, UDMR-istul Albert Almos, actual senator, un alt mare antiromân care a admis faptul că a ţinut zona în sărăcie de teamă ca românii să nu invadeze judeţul Covasna.
Notă: de reţinut faptul că parcul de joacă pentru copii cu care se laudă Antal a fost realizat chiar de către firma socrului său pe banii publici ai Primăriei Sfântu- Gheorghe!

Categorie: