SĂ SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ!

La solicitarea mai multor cititori ai „Condeiului ardelean”, publicăm invitaţia primarului municipiului Sfântu-Gheorghe adresată maghiarilor cu prilejul zilei de 15 martie. Asta aşa, ca să vedeţi cam cu ce se ocupă stimabilii în inima Statului Român şi pe banii acestuia:

SĂ SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ!

Dragă cetăţean maghiar al oraşului Sfântu-Gheorghe!
15 Martie este Sărbătoarea Naţională a maghiarilor din Ardeal, ziua în care maghiarii de pretutindeni îşi amintesc de eroii revoluţiei din ’48 şi de învăţămintele revoluţiei.
La Sfântu-Gheorghe şi anul acesta vom sărbători cum se cuvine curajul, înţelepciunea şi rezistenţa strămoşilor noştri. În calitate de primar al oraşului nostru aş dori ca noi, cei din Sfântu-Gheorghe, să sărbătorim împreună Ziua Libertăţii Maghiare, accentuând în acest fel angajamentul şi iubirea faţă de naţiunea noastră. Aş dori ca la noi, în Sfântu- Gheorghe, să fie cea mai mare sărbătoare comemorativă şi cu cea mai bună dispoziţie.
Am onoarea să vă invit să participaţi la manifestarea de 15 Martie din centrul oraşului care va începe de la orele 16, în Piaţa Libertăţii.
V-aş atrage atenţia asupra faptului că Primăria Sfântu- Gheorghe oferă cadou o cocardă în culorile naţiunii pentru cei care în zilele anterioare manifestării vor prezenta cocarda decupată de pe hârtie la Biroul pentru Imagine al oraşului Sfântu-Gheorghe din cadrul Primăriei, sau în ziua manifestării celor care se vor prezenta la cortul amenajat lângă scena din centrul oraşului.
Vă aşteptăm cu drag şi sperăm să ne onoraţi cu prezenţa dumneavoastră.

Salutări cordiale,
Antal Arpad Andras
Primarul de Sfântu-Gheorghe
2012 martie 10

Categorie: