SCRISOARE DESCHISĂ adresată cetăţenilor români, din Ţara-Mamă şi de pretutindeni, de către candidatul independent Gheorghe Funar pentru funcţia de Preşedinte al României, la alegerile din noiembrie 2014 (I)

SCRISOARE DESCHISĂ

Alegerile pentru funcţia de Preşedinte al României, din noiembrie a.c., au o importanţă crucială pentru existenţa şi viitorul Poporului Român şi a Patriei noastre. După 25 de ani de anti-românism şi jaf internaţional, alegerile pentru funcţia de Preşedinte al României pot şi trebuie să ducă la o ADEVĂRATĂ SCHIMBARE, de la dictatură la democraţie! În România ultimilor 25 de ani au existat foarte multe vorbe despre democraţie, dar în fapt a fost o dictatură exercitată de asasinii economici şi asasinii politici internaţionali şi autohtoni împotriva Poporului Român, prin intermediul şi cu sprijinul partidelor politice care s-au aflat, cu schimbul, la Putere. După decembrie 1989, în România a existat şi s-a exercitat dictatura partidelor politice împotriva Poporului Român! Minorităţile politice s-au grupat şi-au acţionat, timp de 25 de ani, împotriva alegătorilor care le-au votat. Cei trei Preşedinţi ai României post-decembriste (Iliescu, Constantinescu şi Băsescu) şi primii-miniştrii s-au comportat şi au acţionat ca stăpâni ai Poporului Român! Majorităţile parlamentare nu au fost stabilite de alegători, nu au exprimat voinţa Poporului Român şi nu au apărat Interesul Naţional! Aceste construcţii politice artificiale au fost impuse de stăpânii străini ai României cu scopul de a putea jefui enorm din avuţia Poporului Român, mai ales pe calea privatizărilor, a concesionării bogăţiilor naturale şi a retrocedărilor ilegale de clădiri, terenuri şi păduri.
Jaful din avuţia naţională şi pagubele produse Poporului Român, în ultimii 25 de ani, de Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu, împreună cu partidele şi alianţele politice care i-au susţinut, sunt mult mai mari decât distrugerile din cele două Războaie Mondiale din secolul trecut!
Regimurile şi Guvernele post-decembriste au ajuns şi s-au menţinut la Putere prin fraudarea alegerilor şi, apoi, prin migraţia parlamentarilor, care nu este şi nu poate fi sancţionată prin încetarea mandatului.
După ce au fraudat alegerile, cei ajunşi la Putere au creat cadrul legal pentru finanţarea partidelor politice parlamentare din banii contribuabililor. După ce le-au furat voturile, aleşii din Parlament i-au pus la plată pe săracii români.
Regimurile post-decembriste, precum şi toate Guvernele din perioada 1990-2014 au refuzat să prezinte public STAREA NAŢIUNII şi au ascuns ADEVĂRUL privind drumul greşit pe care au îndreptat Poporul Român şi România! Niciun Regim post-decembrist şi niciun partid politic care s-a aflat la Putere nu şi-a asumat responsabilitatea pentru modul în care a guvernat România şi pentru STAREA NAŢIUNII!
Partidele politice care s-au aflat la Putere au fost preocupate, mai ales, de două obiective: îndeplinirea poruncilor stăpânilor străini ai României şi, respectiv, de fraudarea alegerilor pentru ca ulterior să poată face jocurile politice.
Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu, împreună cu partidele politice care s-au aflat la Putere în ultimii 25 de ani, au adus Poporul Român şi România în cea mai periculoasă situaţie din ultimele milenii.
Împotriva Poporului Român s-a pus la cale şi se desfăşoară, de 25 de ani, cel mai mare Holocaust din Istoria Omenirii, mult mai mare decât cel suferit de evrei în timpul celui de Al Doilea Război Mondial!
În campania electorală pentru alegerile din noiembrie a.c., candidaţii din partea partidelor şi alianţelor politice care s-au aflat la Putere, în diverse combinaţii, respectiv Elena Udrea, Victor Viorel Ponta şi Klaus Johannis, au ocazia să prezinte bilanţul guvernării Regimurilor post-decembriste, timp de 25 de ani, împotriva Poporului Român şi a României. Cei trei candidaţi au şansa să explice alegătorilor şi telespectatorilor de ce partidele lor: au furat Poporului Român cea mai mare bogăţie a sa, care este munca; de ce au desfiinţat peste şase milioane locuri de muncă; de ce au închis fabricile, uzinele, combinatele, minele, unităţile agricole, unităţile militare, şcolile, spitalele, institutele de cercetare ştiinţifică etc.; de ce au obligat să emigreze peste cinci milioane de români, mai ales tineretul din România; de ce au dat la străini, aproape gratuit, bogăţiile naturale ale Poporului Român; de ce au îndatorat Poporul Român cu peste 150 miliarde euro şi ce au realizat din aceste împrumuturi uriaşe; de ce au lovit crunt în: Învăţământ, Sănătate, Armată, Industrie, Agricultură, Transporturi şi Turism; de ce au răstignit satul românesc; de ce au umilit şi batjocorit milioane de români; de ce au lovit sistematic în demnitatea cetăţenilor români şi în mândria de a fi român; de ce au otrăvit cetăţenii români cu aditivi alimentari cancerigeni şi tineretul cu produse etnobotanice; de ce au acceptat şi susţin genocidul provocat de exploatarea gazelor de şist prin fracturare hidraulică; de ce au pregătit exproprierea cetăţenilor români de către titularii licenţelor de exploatare minieră; de ce au făcut din români cei mai săraci locuitori din Uniunea Europeană şi cetăţeni de rangul doi; de ce au susţinut participarea UDMR la guvernare şi acţiunile sale împotriva românilor şi a României; de ce au pregătit revizuirea Constituţiei şi au inclus în Legea fundamentală pretenţiile UDMR şi ale Ungariei îndreptate împotriva Poporului Român şi a Statului Naţional Unitar Român; de ce au adoptat o lege privind vânzarea pământului românesc la străini cu încălcarea Constituţiei; de ce nu au valorificat în Interesul Poporului Român rezerva valutară a României; de ce au acceptat retrocedările ilegale de clădiri, terenuri şi păduri (în valoare de peste 100 miliarde euro); de ce au pregătit şi fraudat alegerile; de ce au oferit la milioane de români pensii şi ajutoare sociale de exterminare mai ales a persoanelor cu handicap; de ce au dispărut peste 10.000 de copii din România şi care este soarta lor; de ce au fost încurajate adopţiile internaţionale şi au fost vânduţi la străini peste 20.000 de copii; de ce au ascuns ADEVĂRUL privind Istoria Poporului Român, urmaş al Poporului Primordial din Grădina Maicii Domnului, şi Istoria Limbii Române, urmaşă a Limbii Primordiale a Geto-Dacilor ş.a..
Merită întrebaţi, de către alegătorii şi moderatorii de emisiuni de televiziune şi radio, cei trei candidaţi, Udrea, Ponta şi Johannis, dacă îşi asumă responsabilitatea şi consideră că sunt vinovate partidele lor de modul de guvernare al României, pentru consecinţele acestuia, şi, în final, de ce candidează pentru funcţia de Preşedinte al României.
Învăţând din lecţiile amare ale Istoriei din ultimii 25 de ani, Poporul Român are şansa să aleagă ca Preşedinte al României pe un candidat independent, un român iubitor de Neam şi Ţară, cu frică de Dumnezeu, care să respecte Constituţia şi legile, care să oblige Guvernul şi Parlamentul ca să pună în aplicare ceea ce hotărăşte Poporul Român prin referendumuri, în probleme de Interes Naţional! Guvernanţii şi parlamentarii pot fi obligaţi astfel să renunţe la mentalitatea de dictatori şi să devină „slugi” ale Poporului Român.
Dacă nu vor fi capabili şi nu pot să respecte voinţa Poporului Român, vor fi înlocuiţi, în mod legal, cu alţi români patrioţi, competenţi şi incoruptibili.
Românii, din Ţara-Mamă şi de pretutindeni, au şansa uriaşă la alegerile din noiembrie a.c. să facă trecerea paşnică de la dictatura partidelor politice la democraţie! Este necesar ca românii să se deştepte, să se unească, să se prezinte cu toţii la urne şi să voteze pentru ADEVĂRATA SCHIMBARE ÎN BINE a soartei Poporului Român şi a României!
În acest context politic şi văzând cine sunt candidaţii propuşi de partidele şi alianţele politice pentru funcţia de Preşedinte al României, precum şi reluarea de către aceşti candidaţi a obiectivelor din campaniile electorale, promisiuni pe care nu le-au realizat în 25 de ani, m-am decis să accept solicitarea Filialelor Partidului România Mare (PRM) pentru a candida ca independent la alegerile din noiembrie a.c..
Cu toate că sunt cunoscut de milioane de români din Ţară şi de pretutindeni, pentru Dumneavoastră şi cei care doresc să mă susţină, prin semnături pentru înscrierea în campania electorală pentru alegerea Preşedintelui României, am să prezint câteva date biografice, respectiv câteva informaţii despre activităţile şi preocupările mele:
* M-am născut la data de 29 septembrie 1949 în oraşul Sânnicolau-Mare, judeţul Timiş, din părinţi români, Maria şi Vasile Funar.
* Sunt căsătorit, cu Sabina-Mărioara Funar, prof. univ. dr. la USAMV Cluj-Napoca, şi avem un băiat, George-Sabin, şi trei nepoţi.
* Locuiesc în municipiul Cluj-Napoca, str. Parâng, nr. 8, bloc H4, ap. 14.
* Am absolvit Facultatea de Studii Economice din Cluj-Napoca şi sunt doctor în economie.
* În perioada 1977-1992 am fost cadru didactic (asistent şi lector) la Institutul Agronomic „Dr. Petru Groza”, respectiv Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (USAMV).
* În perioada 1990-1992 am fost ales prodecan al Facultăţii de Horticultură.
* În perioada 1992-2004 am fost ales şi reales primar al municipiului Cluj-Napoca.
* În perioada 2004-2008 am fost ales senator de Cluj, pe lista Partidului România Mare.
* În Parlament am fost ales lider al Grupului parlamentar PRM şi apoi secretar al Senatului României.
* În Parlamentul României am avut o activitate foarte bogată, nemaiînregistrată la niciun ales din ultimii 150 de ani.
* În primăvara anului 1990, am fost unul dintre fondatorii Filialei clujene a Uniunii „Vatra Românească” şi ai Partidului Unităţii Naţionale Române (PUNR).
* În perioada 1992-1997 am fost ales preşedinte al PUNR, iar din 1998 până în iunie 2013 am fost ales secretar general al Partidului România Mare. La Congresul Extraordinar al PRM, din 27 iulie 2013, desfăşurat la Alba-Iulia, am fost ales preşedinte al Partidului România Mare. Dosarul cu modificările la Statutul PRM şi hotărârile adoptate la acest Congres se află încă pe rol la Tribunalul Bucureşti şi din acest motiv, pentru a nu fi blocată candidatura mea din partea PRM (nefiind pronunţată o decizie definitivă), am decis să candidez la alegerile din noiembrie a.c. ca independent, dar susţinut de Partidul România Mare şi de românii care acceptă oferta mea electorală.
* Am avut onoarea să candidez la funcţia de Preşedinte al României, din partea PUNR, la alegerile din 1992 şi 1996. În anul 1992 m-am clasat pe locul trei, fiind votat de aproape 1,3 milioane de alegători, reprezentând 10,9% dintre cei care s-au prezentat la urne. Atunci, sloganul meu electoral a fost „Muncă, legalitate, unitate, demnitate şi credinţă în Dumnezeu”.
* În anul 2011 am publicat cartea „Holocaustul împotriva românilor” (687 pagini), urmată în anul 2012 de cartea „Holocaustul împotriva Poporului Român” (507 pagini). Am în pregătire o nouă carte cu titlul „Holocaustul din Grădina Maicii Domnului”. Cele trei cărţi cuprind opiniile autorului cu privire la viaţa politică, economică şi socială din România ultimilor 25 de ani, precum şi numeroase soluţii concrete de rezolvare a consecinţelor guvernărilor post-decembriste.
Conform Legii nr. 370/2004 pentru alegerea Preşedintelui României, este necesar ca la dosarul fiecărui candidat să fie depusă o listă cuprinzând cel puţin 200.000 de semnături ale susţinătorilor săi.
Sloganul electoral al candidatului independent Gheorghe Funar este „ROMÂNIA UNITĂ, ROMÂNI FERICIŢI!”.
Cu ocazia strângerii de semnături şi în campania electorală voi prezenta o mare parte dintre soluţiile concrete şi realiste privind dezvoltarea economică a României şi creşterea rapidă a nivelului de trai al cetăţenilor români. Temele şi soluţiile prezentate în continuare sunt ocolite sau uitate de candidaţii anunţaţi din partea Dreptei şi Stângii politice, pentru funcţia de Preşedinte al României.
În mod normal şi din respect pentru Poporul Român pe care l-a umilit, batjocorit şi sărăcit, timp de 25 de ani, ar trebui ca partidele politice parlamentare care, la comandă politică străină, au „năpârlit” acum în alianţe de Dreapta şi de Stânga, să-şi asume responsabilitatea asupra consecinţelor guvernării României, să ceară iertare românilor din Ţara-Mamă şi de la cei obligaţi la emigrare, să anunţe că în următorii 25 de ani nu îşi mai desemnează candidaţi la funcţia de Preşedinte al României şi nu mai participă la fraudarea alegerilor şi la actele de corupţie.

Dr. Gheorghe Funar,
candidat independent pentru funcţia de Preşedinte al României