Un pensionar şi-a incendiat legitimaţia de membru UDMR

Actualitatea ardeleană - Covasna

Un pensionar din municipiul Sfântu-Gheorghe, care a participat joi seară (19 ianuarie 2012 - n.n.) la mitingul desfăşurat în faţa Prefecturii Covasna, şi-a incendiat legitimaţia de membru UDMR la finalul manifestaţiei.
Bărbatul a declarat că prin acest gest doreşte să-şi exprime nemulţumirea faţă de politica UDMR care, deşi se află de 20 de ani la guvernare, nu a făcut nimic pentru ca membrii comunităţii maghiare să o ducă mai bine. Acesta a menţionat că s-a înscris în UDMR în anul 1990.
La mitingul de la Sfântu-Gheorghe, organizat prin intermediul unei reţele de socializare sub genericul „Hai să-i fluierăm”, au participat aproape 300 de persoane, printre care s-au numărat pensionari, actori, funcţionari publici, dascăli, studenţi, sindicalişti, precum şi politicieni din cadrul partidelor de Opoziţie.
Manifestanţii au scandat lozinci antiguvernamentale şi antiprezidenţiale, solicitând „demisii comasate” şi organizarea de alegeri anticipate.
Potrivit unor surse din cadrul forţelor de ordine, pentru această acţiune au fost mobilizaţi aproximativ 30 de jandarmi, iar pe parcursul manifestaţiei care a avut loc între orele 17-19 nu s-au semnalat incidente, protestul desfăşurându- se paşnic. (…)

AGERPRES.

Categorie:

Tags: