dr. Gheorghe Funar (Cluj-Napoca)

S-A PREGĂTIT CADRUL LEGAL PENTRU FRAUDAREA ALEGERILOR PENTRU FUNCŢIA DE PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI, DIN LUNA NOIEMBRIE 2019?!

Modificările şi completările aduse prin Legea nr. 148, din 24 iulie 2019, la Legea nr. 370/2004 pentru alegerea Preşedintelui României confirmă că s-a pregătit cadrul legal care permită fraudarea alegerilor prezidenţiale din noiembrie a.c..
Stăpânii străini ai coloniei România şi regizorii alegerilor generale din ultimii 10 ani au introdus în procesul electoral, cu un rol decisiv, o unitate militară - Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, STS - subordonată Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, CSAT, condus de Preşedintele României.
Read more about S-A PREGĂTIT CADRUL LEGAL PENTRU FRAUDAREA ALEGERILOR PENTRU FUNCŢIA DE PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI, DIN LUNA NOIEMBRIE 2019?!

Categorie:

DE CE A FOST PREŞEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS WERNER IOHANNIS, ÎN VIZITĂ PRIVATĂ ÎN SUA, ÎN ZIUA DE 20 AUGUST 2019?

În timpul socialismului, Preşedintele României, Nicolae Ceauşescu, a făcut vizite oficiale în SUA unde a fost primit cu cele mai înalte onoruri şi de unde s-a întors cu numeroase contracte economice reciproc avantajoase încheiate cu firme americane. Atunci, Preşedintele României a avut demnitatea de român şi era reprezentantul unei ţări independente şi suverane.
Read more about DE CE A FOST PREŞEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS WERNER IOHANNIS, ÎN VIZITĂ PRIVATĂ ÎN SUA, ÎN ZIUA DE 20 AUGUST 2019?

Categorie:

România este Grădina Maicii Domnului!

În timpul vizitei în România, în perioada 31 mai - 2 iunie 2019, în cuvântarea ţinută la Iaşi în după-masa zilei de 1 iunie a.c., Papa Francisc a spus că „Eminescu era un grande!”. Această concluzie a Papei Francisc a scăpat şi nu a fost titrată de studiourile de televiziune. Suveranul Pontif a confirmat un Adevăr referitor la Genialul Mihai Eminescu, în anul în care se împlinesc 130 de ani de la asasinarea sa de către cei din neamul de ucigaşi pe care L-a numit astfel Domnul nostru Iisus Hristos.
Read more about România este Grădina Maicii Domnului!

Categorie:

PAPA FRANCISC VA BINECUVÂNTA ALIPIREA ARDEALULUI LA UNGARIA?!

Înaintea vizitei sale în România, din perioada 31 mai - 2 iunie 2019, în ziua de 28 mai a.c., Papa Francisc a transmis un mesaj pentru români şi nu pentru Poporul Român, în care a spus că: „Vin în România ca pelerin şi frate”. Adevărul este altul: Papa Francisc va vizita România ca şef al Statului Vatican, nu ca pelerin. Suveranul Pontif nu este frate cu românii. Un frate care este trimis al lui Dumnezeu nu pregăteşte niciun plan secret şi nici nu înfige pumnalul pe la spate, în trupul României, Ţară în care se va afla în vizită oficială!
Read more about PAPA FRANCISC VA BINECUVÂNTA ALIPIREA ARDEALULUI LA UNGARIA?!

Categorie:

SCRISOARE DESCHISĂ adresată Preafericitului Părinte Patriarh Daniel şi Sinodului Bisericii Ortodoxe Române, în legătură cu vizita Papei Francisc în România, în anul 2019

Cardinalul Jorge Mario Bergoglio a fost ales Papă în ziua de 13 martie 2013 cu sprijinul unora dintre conducătorii SUA, la care s-a alăturat miliardarul evreu-ungur George Soros. După ce le-a pupat mâna membrilor Clubului Bilderberg (Guvernul Mondial din umbră), Papa Francisc I a început vizitele de stat în străinătate. În toate ţările unde a fost invitat Suveranul Pontif, programul vizitei a fost întocmit de autorităţile din statele respective, iar întâlnirile cu enoriaşii au avut loc, de regulă, în săli de sport sau pe stadioane. De exemplu:
Read more about SCRISOARE DESCHISĂ adresată Preafericitului Părinte Patriarh Daniel şi Sinodului Bisericii Ortodoxe Române, în legătură cu vizita Papei Francisc în România, în anul 2019

Categorie:

ADUNAREA PUBLICĂ ILEGALĂ DE LA ŞUMULEU-CIUC TREBUIE INTERZISĂ CONFORM DISPOZIŢIILOR LEGII NR. 60/1991!

Pentru a obţine dezmembrarea teritorială a României şi anexarea Ardealului, Ungaria şi maghiarii de pretutindeni au dus o luptă continuă de peste 100 de ani. Conducătorii Ungariei, ai partidelor politice din această ţară şi ai bisericilor catolice maghiare au promis poporului maghiar şi maghiarilor de pretutindeni că înainte de centenarul Tratatului de la Trianon, din 4 iunie 1920, vor reuşi să unească Ardealul cu Ungaria!
Read more about ADUNAREA PUBLICĂ ILEGALĂ DE LA ŞUMULEU-CIUC TREBUIE INTERZISĂ CONFORM DISPOZIŢIILOR LEGII NR. 60/1991!

Categorie:

SCRISOARE DESCHISĂ ADRESATĂ PREŞEDINTELUI ROMÂNIEI ÎN LEGĂTURĂ CU ORGANIZAREA UNUI REFERENDUM NAŢIONAL PE TEMA AUTONOMIEI ARDEALULUI ŞI ANEXAREA ACESTUIA LA UNGARIA

Românii din Ţara-Mamă şi românii de pretutindeni au sărbătorit la 1 Decembrie 2018 Centenarul Marii Uniri de la Alba-Iulia. De 100 de ani, Ungaria şi minoritatea maghiară venetică din Asia în Ţara noastră, în Geţia Edenică, în Grădina Maicii Domnului, nu au recunoscut Marea Unire de la Alba-Iulia şi au acţionat perfid şi prin toate mijloacele pentru dezmembrarea teritorială a României şi anexarea Ardealului la ţara maghiarilor (denumirea corectă a acestei ţări în limba locuitorilor ei). Read more about SCRISOARE DESCHISĂ ADRESATĂ PREŞEDINTELUI ROMÂNIEI ÎN LEGĂTURĂ CU ORGANIZAREA UNUI REFERENDUM NAŢIONAL PE TEMA AUTONOMIEI ARDEALULUI ŞI ANEXAREA ACESTUIA LA UNGARIA

Categorie:

SCRISOARE DESCHISĂ

SCRISOARE DESCHISĂ
adresată Preşedintelui României, domnul Klaus Werner Iohannis, privind sesizarea Curţii Constituţionale în legătură cu „Legea privind unele măsuri necesare pentru implementarea operaţiunilor petroliere de către titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetrele petroliere offshore”, o lege neconstituţională ce vizează jefuirea bogăţiilor naturale ale Poporului Român de către firme străine Read more about SCRISOARE DESCHISĂ

Categorie:

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, trebuie să fie declarat persona non-grata şi să fie urgent expulzat din Ţara noastră

În ziua de 13 septembrie 2016, domnul Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România s-a deplasat în judeţele Covasna şi Harghita cu scopul de a susţine clar acţiunile Ungariei, UDMR şi ale altor organizaţii ilegale, şovine şi extremiste ungureşti vizând dezmembrarea teritorială a Ţării noastre şi anexarea Ardealului la Ungaria.
Read more about Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, trebuie să fie declarat persona non-grata şi să fie urgent expulzat din Ţara noastră

Categorie:

Subscribe to dr. Gheorghe Funar (Cluj-Napoca)