Kelemen Gyula

Primarul, pistolul și vestul sălbatic în Republica Zagon

CĂTRE, INSTITUŢIA PREFECTULUI - JUDEŢUL COVASNA

La presiunile, coerciţiile administrative şi abuzul de putere în exercitarea atribuţiilor de serviciu puse în aplicare de primarul comunei Zagon, Kis Iosif, conform celor prezentate, Kelemen Gyula a considerat că se impune un drept la replică.
Read more about Primarul, pistolul și vestul sălbatic în Republica Zagon

Republica Zagon, stat în statul România

Domnule redactor, nu v-am mai trimis de multă vreme sesizări despre primarul Kis din Zagon, în speranţa că îşi va schimba năravurile. În schimb, am constatat că acesta nu se lasă de obiceiurile lui şi tot merge înainte cu ilegalităţile şi atacurile directe la adresa mea, pentru a-mi provoca falimentul şi a mă distruge uman.
Read more about Republica Zagon, stat în statul România

Categorie:

Către ziarul „Condeiul ardelean”

Arătăm la începutul acestui serial de demascare a primarului din comuna Zagon, judeţul Covasna, că după apariţia primelor articole la adresa acestuia, domnul Kis a şi luat prima măsură punitivă împotriva familiei mele, prin Procesul-Verbal de Constatare şi Sancţionare a Contravenţiilor nr. 4281, cu data de 26.06.2013, aplicat fiului meu, deoarece a descoperit după doi ani că acesta ar fi mansardat o casă bătrânească fără autorizaţie, descoperire făcută la sesizarea unor cetăţeni ai comunei. Read more about Către ziarul „Condeiul ardelean”

Categorie:

Către ziarul „Condeiul ardelean”

Domnule redactor, mulţumesc ziarului dumneavoastră pentru ajutorul acordat, că aţi publicat necazurile mele în legătură cu lupta mea de supravieţuire cu primarul comunei Zagon, căruia nici nu mai pronunţ numele.
De la apariţia articolelor, primarul nu încetează să mă şantajeze în continuare, să mă ameninţe, că la asta se pricepe cel mai bine încă din regimul trecut, eu totuşi aduc noi amănunte despre abuzurile făcute de primarul comunei Zagon.
Retrocedările în domeniul silvic le-a făcut numai şi numai cu ilegalităţi, de exemplu: Read more about Către ziarul „Condeiul ardelean”

Kelemen Gyula, somat de primarul Kis Iosif la trei zile după publicarea articolului!

Mă numesc Kelemen Gyula, domiciliez în comuna Zagon, judeţul Covasna, sunt fermier, proprietar de animale: oi şi vaci. Din cauza activităţii mele, în ultima vreme, aşa cum am scris şi în precedentul articol, am început să am mai multe divergenţe cu domnul primar Kis Iosif, din Zagon, pe motive că nu am mai putut cotiza cu bani, miei, caş şi alte bunuri materiale. Din această cauză a început să mă atace din toate direcţiile, prin oamenii din instituţiile publice... În dovedirea celor afirmate, am promis că voi veni cu dovezi. Read more about Kelemen Gyula, somat de primarul Kis Iosif la trei zile după publicarea articolului!

Fapt fără precedent la Zagon: Primarul Kis Iosif, demascat de Kelemen Gyula

Mă numesc Kelemen Gyula, domiciliez în comuna Zagon, judeţul Covasna, sunt fermier, proprietar de animale: oi şi vaci. Din cauza activităţii mele, în ultima vreme am început să am mai multe divergenţe cu domnul primar Kis Iosif, din Zagon, pe motive că nu am mai putut cotiza cu miei, caş şi alte bunuri materiale. Din această cauză a început să mă atace din toate direcţiile, prin oamenii din instituţiile publice, instanţă, poliţie etc.. Read more about Fapt fără precedent la Zagon: Primarul Kis Iosif, demascat de Kelemen Gyula

Subscribe to Kelemen Gyula