Vrăjitorul din Oz(un) (Ozun

„Pfui tată, înseamnă că e naşpa rău la voi!”

Soţul gelos şi secuii

Într-o deplasare recentă, am re(trăit) experienţa zadarnică de a explica unui amic din Capitală situaţia neplăcută a românilor din Harghita şi Covasna, care se confruntă cu extremismul unguresc şi suferă, în lipsa unei reale protecţii din partea Statului Român, care preferă de 24 de ani să închidă ochii la toate măgăriile UDMR&CO, pe motiv de dulce majoritate parlamentară. Read more about „Pfui tată, înseamnă că e naşpa rău la voi!”

Categorie:

Constituţia Antonescu-UDMR, trântită de Curtea Constituţională

Curtea Constituţională a României (CCR) a încheiat duminică, 16 februarie a.c., analizarea proiectului de modificare a Constituţiei, decizia urmând a fi transmisă Parlamentului, care trebuie să ţină cont de observaţiile făcute. Urmează o nouă rundă de dezbateri, iar după votul din Parlament, proiectul se va întoarce la CCR, care se va pronunţa, avizul său fiind obligatoriu. Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a precizat că magistraţii au făcut o serie de recomandări pe marginea noilor propuneri de prevederi de care parlamentarii trebuie să ţină seamă. Read more about Constituţia Antonescu-UDMR, trântită de Curtea Constituţională

Categorie:

Papa?! Hagi?! Nu… Papahagi!

Cine naiba e Papahagi?! Nu ştiţi cine e Papahagi?! Adrian Papahagi?! Ei bine, n-aţi pierdut nimic! Totuşi, este bine de ştiut că acest domn Papahagi Adrian (foto) a fost, până zilele trecute, aşa-zisul preşedinte al Partidului lu’ Băse pentru Elene (PBE). Pardon, a fost, de fapt, aşa-zisul preşedinte al Partidului Mişcarea Populară (PMP)... Care, de fapt, ar putea foarte bine să se numească Partidul lu’ Băse pentru Elene. Cine este şi ce a făcut acest domn?! Read more about Papa?! Hagi?! Nu… Papahagi!

Categorie:

USL vrea să votăm Constituţia fărâmiţării României!

Oare chiar atât de proşti ne cred?!

Uniunea Social Liberală (USL) a anunţat că a stabilit în cadrul alianţei când va fi organizat referendumul pentru modificarea Constituţiei. Acesta urmează să aibă loc simultan cu alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, dar se va desfăşura pe parcursul a două zile, şi anume 24 şi 25 mai. După ce a vehiculat timp de aproape un an de zile că data probabilă a referendumului va aceeaşi cu data alegerilor prezidenţiale (care se vor desfăşura în luna noiembrie 2014), iată că USL s-a sucit şi a anunţat că la sfârşitul lunii mai oamenii sunt chemaţi la vot pentru modificarea Constituţiei. Read more about USL vrea să votăm Constituţia fărâmiţării României!

Categorie:

Tamas Sandor refuză să pună în executare sentinţa definitivă şi irevocabilă în cazul steagului judeţului Covasna

În luna iunie 2013, Curtea de Apel Braşov a admis recursul formulat de prefectul judeţului Covasna de la acea dată, dr. Codrin Munteanu, împotriva sentinţei Tribunalului Covasna prin care prefectul judeţului Covasna solicitase instanţei de judecată să anuleze hotărârea Consiliului Judeţean Covasna prin care fusese adoptat steagul judeţului Covasna, similar aşa-zisului steag secuiesc.

Categorie:

Sentinţă a Curţii de Apel Târgu-Mureş: ANFP şi primarul UDMR din Miercurea-Ciuc discriminează românii pe criterii etnice

Curtea de Apel Târgu-Mureş a respins ca neîntemeiate acţiunile în contencios administrativ formulate de reclamantele Primăria municipiului Miercurea-Ciuc şi Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) în contradictoriu cu pârâţii Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) şi Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş (FCRCHM).

Categorie:

Tokes Laszlo - noul Casanova

Tokes Laszlo, fostul episcop reformat de Piatra Craiului, nu se dezminte de năravurile sale. După ce a terorizat-o, până la exasperare, pe fosta soţie, care a şi cerut divorţul după 25 de ani de căsătorie, iată că aventurierul popă dă dovadă că mai presus de toate nu stă nici autonomia, nici ungurimea, nici secuimea, ci patima sa pentru femei. După scandalul monstru în care fosta soţie a adus dovezi clare că omul nu era chiar normal în viaţa de familie, iată că la vârsta pensiei, popa Tokes a găsit răgaz să se încurce şi cu o profesoară din Ungaria, de la care aşteaptă şi un copil.

Categorie:

În sfârşit! Evreii din România se opun comemorării fascistului Nyiro Jozsef la Gheorgheni

Scriitorul fascist Nyiro Jozsef (foto) ar urma să fie comemorat la Gheorgheni de autorităţile publice locale controlate de Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) şi Partidul Civic Maghiar (PCM).

Categorie:

Fost primar UDMR, condamnat cu suspendare, uns director de şcoală în Harghita

Potrivit unui comunicat de presă, organizaţia PSD Gheorgheni a solicitat conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Harghita să aplice prevederile legale în cazul numirii lui Gyorgy Istvan în funcţia de director al Şcolii Generale „Vaskertes” din municipiul Gheorgheni. Fostul primar al localităţii Joseni, Gyorgy Istvan (UDMR), a fost condamnat în luna octombrie 2013 la două luni închisoare cu suspendare şi doi ani şi două luni termen de încercare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul în stare de ebrietate.

Categorie:

Pagini

Subscribe to Vrăjitorul din Oz(un) (Ozun