UDMR

FĂRĂ UDMR LA GUVERNARE!

Judeţul Covasna l-a avut drept oaspete, pe 11 februarie 2012, pe preşedintele Partidului Social Democrat, deputatul Victor Ponta . La întâlnirea cu liderul PSD, ţinută sâmbătă în municipiul Sfântu-Gheorghe, la Incubatorul de Afaceri, au participat preşedinţii PSD Covasna, Horia Grama, şi PSD Harghita, Mircea Duşa, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, numeroşi primari, consilieri locali şi judeţeni, şefi de instituţii, membri ai partidului din cele două filiale social- democrate, dar şi o serie de personalităţi din societatea civilă românească din zonă. Read more about FĂRĂ UDMR LA GUVERNARE!

Categorie:

Ungureanu şi UDMR

Ungureanu, prim-ministru al României, menţine sinecura pentru Vilmoş Lukacs. Udemeristul, consilier judeţean în judeţul Harghita, era şi directorul general al Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare (ANIF) şi pe cale de consecinţă incompatibil cu funcţia în care a fost numit. În loc să-l trimită acasă să-şi vadă de consiliul în care a fost ales, Ungureanu îl mută la Comisia Naţională de Acreditare a Spitalelor. După cum se observă responsabili pentru sănătatea românilor sunt udemeriştii. Read more about Ungureanu şi UDMR

Categorie:

Criză, dar nu pentru UDMR

Minorităţilor le-au fost sporite fondurile pentru 2012.
Românii din Covasna, Harghita şi Mureş 0 lei!
Românii din afara frontierelor, discriminaţi. Read more about Criză, dar nu pentru UDMR

Categorie:

ÎN COVASNA, LIMBA MAGHIARĂ DEASUPRA LIMBII ROMÂNE, cu voie de la prefectul ungur Gyorgy Ervin! Cum impune UDMR limba maghiară ca limbă oficială de stat în Covasna şi Harghita

În luna decembrie 2011 am sesizat Prefectura Covasna cu privire la o placă indicatoare amplasată în spaţiul public de către Primăria Sfântu-Gheorghe, condusă de UDMR-istul Antal Arpad Andras, inscripţionată în limba maghiară şi limba română, limba maghiară fiind deasupra limbii române.
Către,
INSTITUŢIA PREFECTULUI JUDEŢULUI COVASNA,
În atenţia
Domnului Prefect Gyorgy Ervin,
Domnului Subprefect Ionaşcu Valentin
Sediul: Piaţa Libertăţii, nr. 4, Sfântu- Gheorghe, judeţul Covasna Read more about ÎN COVASNA, LIMBA MAGHIARĂ DEASUPRA LIMBII ROMÂNE, cu voie de la prefectul ungur Gyorgy Ervin! Cum impune UDMR limba maghiară ca limbă oficială de stat în Covasna şi Harghita

Categorie:

Un pensionar şi-a incendiat legitimaţia de membru UDMR

Actualitatea ardeleană - Covasna

Un pensionar din municipiul Sfântu-Gheorghe, care a participat joi seară (19 ianuarie 2012 - n.n.) la mitingul desfăşurat în faţa Prefecturii Covasna, şi-a incendiat legitimaţia de membru UDMR la finalul manifestaţiei.
Bărbatul a declarat că prin acest gest doreşte să-şi exprime nemulţumirea faţă de politica UDMR care, deşi se află de 20 de ani la guvernare, nu a făcut nimic pentru ca membrii comunităţii maghiare să o ducă mai bine. Acesta a menţionat că s-a înscris în UDMR în anul 1990. Read more about Un pensionar şi-a incendiat legitimaţia de membru UDMR

Categorie:

UDMR a cerut de trei ori să nu fie sprijinit Traian Băsescu, susţine secretarul general Peter Kovacs

Actualitatea ardeleană - Cluj

Secretarul general al UDMR, Peter Kovacs (foto), a postat pe site-ul formaţiunii şi pe blogul său un text intitulat „Nu-i aşa că v-am spus?!” şi în care susţine că UDMR a cerut de mai multe ori electoratului să nu îl sprijine pe Traian Băsescu.
În context, Peter Kovacs face referire la protestele care au loc în aceste zile în stradă. Read more about UDMR a cerut de trei ori să nu fie sprijinit Traian Băsescu, susţine secretarul general Peter Kovacs

Categorie:

Preşedintele UDMR a participat la comemorarea secuilor ucişi în 1764, la Siculeni

Actualitatea ardeleană - Harghita

Autor:

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a participat, sâmbătă (7 ianuarie 2012 - n.n.), în localitatea harghiteană Siculeni, la comemorarea secuilor ucişi în anul 1764 de trupele austro-ungare.
Aproximativ 250 de persoane au venit la monumentul „Siculicidium”, ridicat în memoria celor ucişi, unde au fost rostite discursuri şi s-au depus coroane de flori. Read more about Preşedintele UDMR a participat la comemorarea secuilor ucişi în 1764, la Siculeni

Categorie:

Preşedintele UDMR Gheorgheni, în acelaşi timp membru al CJ Harghita şi angajat la firma care derulează contracte de 1 milion de lei cu CJ Harghita! ALO, AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE?

Patronul firmei e chiar fratele preşedintelui UDMR Gheorgheni

Declaraţia de avere a UDMRistului Bende Sandor, consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Harghita şi preşedinte al organizaţiei Gheorgheni a UDMR, coroborată cu lista licitaţiilor publice atribuite de către CJ Harghita, condus de UDMRistul Borboly Csaba, scoate la iveală un conflict de interese flagrant al cărui protagonist este UDMR-istul Bende Sandor. Read more about Preşedintele UDMR Gheorgheni, în acelaşi timp membru al CJ Harghita şi angajat la firma care derulează contracte de 1 milion de lei cu CJ Harghita! ALO, AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE?

Categorie:

Contracte de peste 5,1 milioane de lei între Primăria Sfântu-Gheorghe şi firma socrului primarului, UDMR-istul Antal Arpad Andras! ALO, AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE?

Conform portalului de afaceri ListaFirme.ro, firma SC Producţie Prod Ax SRL, aparţinând omului de afaceri Zakaris Attila, ocupa locul 2 în Top Afaceri România, judeţul Covasna, domeniul 71: activităţi de arhitectură şi inginerie; activităţi de testări şi analiză tehnică.
Se poate spune, aşadar, că SC Producţie Prod Ax SRL este o firmă prosperă într-o perioadă în care mai toată lumea se plânge de efectele crizei economice. Read more about Contracte de peste 5,1 milioane de lei între Primăria Sfântu-Gheorghe şi firma socrului primarului, UDMR-istul Antal Arpad Andras! ALO, AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE?

Categorie:

Sistemul video din Sfântu-Gheorghe, contract de 75.700 lei cu dedicaţie din partea primarului UDMR Antal Arpad pentru o firmă de apartament cu un singur angajat!

În luna august a.c., primarul din Sfântu-Gheorghe, UDMR-istul Antal Arpad (foto), anunţă pe pagina de internet a Primăriei instalarea unui sistem video în municipiul pe care îl conduce, sistem care ar duce la „creşterea siguranţei cetăţenilor”.
Curios în legătură cu sumele de bani pe care Antal le-a „investit” în siguranţa cetăţenilor, am solicitat Primăriei Sfântu-Gheorghe să îmi comunice sumele alocate de Primărie pe această achiziţie, precum şi firma de la care a fost cumpărat acest sistem. Read more about Sistemul video din Sfântu-Gheorghe, contract de 75.700 lei cu dedicaţie din partea primarului UDMR Antal Arpad pentru o firmă de apartament cu un singur angajat!

Categorie:

Pagini

Subscribe to UDMR