Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș transmite un Crăciun Binecuvântat și un An Nou fericit!

În această perioadă minunată a sărbătorilor de Crăciun și a trecerii către un nou an, îmi exprim cu căldură gândurile de patriotism și credință care îmi însoțesc fiecare pas. În calitate de președinte al Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș este o bucurie să adresez aceste cuvinte sincere comunităților noastre unite prin istorie, tradiție și destin comun.
Crăciunul și Anul Nou vin cu un mesaj de solidaritate și unitate, iar în calitate de lider al Forumului, vă îndemn să ne adunăm în jurul valorilor noastre fundamentale și să celebrăm împreună ceea ce ne face unici ca popor. Fiecare comunitate are povestea sa, dar împreună formăm un tablou bogat și unic care adaugă culori și strălucire identității noastre naționale. În lumina sărbătorii Crăciunului, în care ne bucurăm de iubire creștineacă și speranță, să aducem recunoștință pentru nașterea Mântuitorului, care ne îndeamnă să cultivăm dragostea și compasiunea în inimile noastre.
În această perioadă, să ne amintim de puterea pe care o avem atunci când suntem uniți. Să ne împărtășim tradițiile, să cultivăm spiritul de comunitate și să ne sprijinim reciproc în drumul nostru comun. Sărbătorile de iarnă sunt prilejul potrivit să ne reamintim că, indiferent de provocările pe care le întâmpinăm, suntem mai puternici împreună.
Îmi exprim recunoștința față de fiecare român din aceste meleaguri și vă îndemn să păstrăm aprinsă flacăra patriotismului în inimile noastre. În noul an ce se apropie, să ne propunem să fim mai solidari, mai înțelegători și să contribuim la construirea unui viitor mai bun pentru toate comunitățile noastre.

Cu stimă și căldură,
Dragoș Burghelia
Președintele Forumului Civic al Românilor
din Covasna, Harghita și Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *